Megújult weboldalunk!

Tisztelt Látogató!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Ön tájékoztatása és a gyorsabb segítségnyújtás érdekében – több lépéses kommunikációs fejlesztésünk első pontjaként – elindítottuk megújult webodalunkat mely nem csak friss, modern külsőt kapott, hanem rengeteg hasznos funkcióval is gazdagodott.

A rendszer tervezése során az aktuális internethasználati szokásokat és pácienseink igényeit helyeztük a középpontba mely egy mobiltelefonról és táblagépről is kellemesen használható, az eddiginél átláthatóbb, a funkcionalitást mégis maximálisan előtérbe helyező felületet eredményezett. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk azokat a kiemelt funkciókat mely igazán különlegessé teszi fejlesztésünket!

 

TUDÁSTÁR:

Mostantól minden szakmai tájékoztató anyagunk online is elérhető! A bejegyzéseket munkatársaink szerkesztik és tartják naprakészen, így Ön mindig friss, hiteles és pontos információkhoz juthat hozzá kérdéseivel, panaszaival és osztályunk működésével kapcsolatosan. A tájékoztató bejegyzések közérthető formában, témakörönként kategorizálva, kereshetően kerülnek fel a weboldalra. Jelenleg 46 bejegyzést tettünk közzé melyeket hamarosan további tájékoztató anyagok követnek.

Próbálja ki! >>

 

INFORMÁCIÓS CSOMAGOK:

Információs csomagjaink segítségével Ön egy helyre gyűjtve találja meg a kiválasztott témakörrel kapcsolatos összes olyan információt melyet feltétlenül tudnia érdemes. A rendszer összesíti a témakörhöz tartozó tájékoztató bejegyzéseket a tudástárból, a kapcsolódó letölthető dokumentumokat (pl.: műtéti tájékoztatók) valamint listázza a megtekintésre ajánlott lapokat mint például kapcsolódó részleg, ambulancia vagy szolgáltatás lapja.

Próbálja ki! >>

 

ORVOSOK ÉS MUNKATÁRSAK:

Tudjuk, hogy a páciens és orvosa közti viszony egyik legfontosabb alappillére a bizalom. Weboldalunk orvoskereső funkcióját azért hoztuk létre, hogy Ön akár már a személyes látogatása előtt megismerhesse munkatársainkat és elérhesse a legfontosabb információkat. Orvosaink adatlapjait megnyitva személyes bemutatkozást, szakmai tanulmányokat és tapasztalatokat valamint az aktuális elérhetőségeket és az esetleges magánrendeléssel kapcsolatos információkat olvashatja.

Próbálja ki! >>

 

GYORSKERESÉS:

A főoldalon található keresés mezőt használva már a kulcsszavak gépelése közben is azonnali, releváns találatokat mutat a weboldal, ezzel is segítve Önt abban, hogy a lehető leggyorsabban jusson hozzá a kívánt információkhoz.

Próbálja ki! >>

 

Munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan fejlesztéseket végezzünk melyek az Ön kényelmét szolgálják, így bízunk benne, hogy megújult weboldalunk elnyeri tetszését és hasznosnak bizonyul. Kellemes böngészést és jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,

Dr. Tűzkő Nándor
osztályvezető főorvos

Hasznos volt a bejegyzés?

Ossza meg az ismerőseivel! >>

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Talán ezek is érdekelhetik:

További hírek és közlemények

Látogatási rend

Látogatási rend az osztályunkon 2023. májusától A látogatási idő, hétköznapokon délután 15:00-18:00 óra között, szombaton, vasárnap, és...

Látogatási rend

Szülésre felkészítő tanfolyamunk 2023 szeptembertől egy előadással bővül :)

                                 ...

Szülésre felkészítő tanfolyamunk 2023 szeptembertől egy előadással bővül :)

Szülőszoba felújítás 2023

Budapesti Szent Margit Kórházban a „Családbarát, családközpontú szülészeti, újszülött és koraszülött intenzív ellátás támogatása integrált infrastruktúra- és...

Szülőszoba felújítás 2023

Anyakönyvi kivonat ügyintézés változása

Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az újszülött babák anyakönyvi kivonatát, és lakcímkártyáját  személyesen tudják átvenni a...

Anyakönyvi kivonat ügyintézés változása

Személyre szabott tájékoztatók, Önnek.

Információs csomagjaink segítségével gyorsan, témakörök szerint rendezve érheti el a kapcsolódó tájékoztatókat és dokumentumokat.

Elérhetőségeink

Nőgyógyászati fekvőbeteg osztály:1308 mellék

Szülőszoba: 1239 mellék

Gyermekágyas osztály: 1176 mellék

Újszülött osztály: 1361 mellék

Nőgyógyászati ambulancia:1251 mellék

Várandósgondozó:1283 mellék

Magzati diagnosztika (ultrahang):1330 mellék

BKV Járatok

160, 260, 260A, 960

17, 19, 41