Babafotózás

A kórházban babafotósaink heti 5-6 napot vannak jelen. Neked semmit nem kell tenned, mivel a babafotózás a kórházi program része, ezért a babafotósok meg fognak találni Téged. A fotózás kényelmes körülmények között, Veled együtt történik, hiszen ebből az élményből nem maradhatsz ki. Ha van kedved és erőd, akkor aktívan is segédkezhetsz a fotózásban a kisbabád rendezgetésében, öltöztetésében stb. Néhány fotó erejéig pedig a kezedre mindenképpen szükségünk lesz.

A fotózáshoz semmivel sem kell készülnöd, mivel nálunk minden adott, amire szükség lehet. Ettől függetlenül hozhatsz egy kedves kis ruhát, személyes kiegészítőt a babádnak, amitől még cukibbak és egyedibbek lesznek a képek. A legtöbb kórházban megengedik, hogy a kisbabádat a fotózáshoz átöltöztesd, de azért a részletek miatt nézz körül a kórház weboldalán, illetve a babagalériákban.

A fotózás általában a kisbabád második napos korában történik, s mindennel berendezkedéssel együtt kb. 20-25 percet vesz igénybe. Az időszükségletet természetesen nagyban befolyásolja a kisbabád döntése. Akkor sem kell kétségbe esned, ha esetleg sírós képek készülnek, mert azok is nagyon aranyosak tudnak lenni. De számíthatsz tapasztalt fotósainkra, ők majd segítenek, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Ha kell, akkor visszatérnek hozzád, ha már megnyugodott a pici. Egy kis sírás nem akadály 🙂

A kisbabád fotója még a fotózás napján felkerül a kórház online babgalériájába (természetesen csak akkor, ha ehhez Te írásban hozzájárulsz), így már este tudja mindenki nézegetni a profi képeket, ahol a kisbabád már a születése második napján sztárrá válik.

Az ajándékkártyát és az egyéb rendeléseidet a fotózás másnapján veheted át, ugyanis a kórházakban 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk. Ha mégis elkerülnénk egymást, mert hamarabb hazaengedtek Titeket, akkor keressetek minket és mi elküldjük nektek a kártyákat és egyéb termékeket.

Ajándék fotózás:

A Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztálya és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy kisbabát első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. Nem kell menned sehova, a szolgáltatás ugyanúgy a mindennapok része, mint babafürdetés megtanulása vagy a szoptatási tanácsadás. A zárójelentés mellé egy, a kisbabád fotójával és első legfontosabb személyes adataival ellátott születési értesítő kártyát kapsz. Ha szeretnéd, hogy a távol élő rokonok, barátok virtuálisan meg tudják látogatni a picit, akkor nincs más dolgod, mint kérni, hogy a kórházak online babagalériájába felkerüljön kisfiad, kislányod fotója. Ráadásul a fentiekért semmit sem kell fizetned, mert mindez a BabyBox és Szent Margit Kórház ajándéka. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt minden anyukának tudjuk biztosítani.

Kapcsolódó lapok:

Kapcsolódó tájékoztató anyagaink

Kapcsolódó tájékoztatók

Minden amit érdemes tudnia:

A császármetszésről részletesen (videó)

Gyermekágyas időszak (videó)

Személyre szabott tájékoztatók, Önnek.

Információs csomagjaink segítségével gyorsan, témakörök szerint rendezve érheti el a kapcsolódó tájékoztatókat és dokumentumokat.

Elérhetőségeink

Nőgyógyászati fekvőbeteg osztály:1308 mellék

Szülőszoba: 1239 mellék

Gyermekágyas osztály: 1176 mellék

Újszülött osztály: 1361 mellék

Nőgyógyászati ambulancia:1251 mellék

Várandósgondozó:1283 mellék

Magzati diagnosztika (ultrahang):1330 mellék

BKV Járatok

160, 260, 260A, 960

17, 19, 41